Aguoniniai lietiniai blynai su įdaru

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 3 vnt.
  • Grietinė, 2 v.š.
  • Pienas, 2 stikl.
  • Miltai, 1 stikl.
  • Aguonos, 0,5 stikl.
  • Cinamonas, 1 a.š.
  • Cukrus, 6 v.š.
  • Varškė, 400 gr.
  • Bananai, 2 vnt.
Gaminimo instrukcija:
  1. Išplakite kiaušinius ir 4 šaukštus cukraus, sumaišykite su grietine, aguonomis, cinamonu, pienu ir miltais (kad nebūtų gumuliukų).

  2. Iškepkite lietinius kaip paprastai, palaukite, kol truputį atvės ir suminkštės.

  3. Tuo tarpu pasidarykite įdarą: ištrinkite varškę su likusiu cukrumi ir bananais.

  4. Dėkite paruoštą masę į blynus ir juos sulankstykite vokeliu arba susukite.

Receptą atsiuntė: Justė

Komentarai