Apelsininio padažo lietiniams blynams receptas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
5
Ingredientai:
  • Sviestas, 100 gr.
  • Miltai, 2 v.š.
  • Apelsinų sultys, 1 stikl.
  • Cukrus, 2 a.š.
  • Vanilinis cukrus, 1 a.š.
  • Apelsinai, 1 vnt.
  • Apelsino žievelė, 1 vnt.
  • Grietinėlė, 1 v.š.
Gaminimo instrukcija:
  1. Pakepinkite keptuvėje miltus su sviestu, po truputį maišydami supilkite sultis, suberkite tarkuotą apelsino žievelę, paprastą ir vanilinį cukrų. Įmaišykite grietinėlės ir užvirkite padažą.

  2. Nukaiskite skystį ir pilkite ant lietinių. Papuoškite plakta grietinėle ir apelsinų skiltelėmis

Receptą atsiuntė: Ineta

Komentarai (2)

bernadeta 2014-11-13 12:54
skanu
danute 2012-06-01 11:31
skanu labai