Baklažanų ir pomidorų salotos

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Baklažanai, 2 vnt.
  • Pomidorai, 5 vnt.
  • Svogūnas, 1 vnt.
  • Petražolės, 1 pund.
  • Kiaušinis, 1 vnt.
  • druska, pipirai, 1 žiups.
  • Aliejus, 3 v.š.
Gaminimo instrukcija:
  1. Baklažanų odelę nulupkite (nebūtina), juos supjaustykite kubeliais, užberkite druskos ir palikite valandai. Druska padės pašalinti vandens perteklių. Tuomet baklažanų kubelius perplaukite po tekančiu vandeniu, leiskite apdžiūti.

  2. Apdžiūvus baklažanams ant jų muškite kiaušinį, permaišykite. Ir apkepinkite aliejuje apie 10 min.

  3. Kepintus baklažanus sumaišykite su labai plonais, permatomais pusžiedžiais pjaustytu svogūnų ir plonomis riekelėmis pjaustytais pomidorais. Berkite smulkintų petražolių, druskos ir pipirų pagal skonį. Užtaisykite aliejumi.

Receptą atsiuntė: Aistė

Komentarai (1)

Inesa 2018-07-27 22:58
Labai skanu