Morkų blyneliai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
2
Ingredientai:
  • Morkos, 200 gr.
  • Cukrus, 2 v.š.
  • Vanduo, 50 ml
  • Kiaušinis, 1 vnt.
  • Miltai, 3 v.š.
  • Kepimo milteliai, 1 a.š.
  • Manai, 2 v.š.
Gaminimo instrukcija:
  1. Stambiai sutarkuokite morkas, suberkite jas į puodą, užpilkite vandeniu, sudėkite cukrų ir prieskonius. 15 minučių patroškinkite.

  2. Į pabaigą suberkite manus. Masę atvėsinkite, įmuškite kiaušinį, suberkite miltus ir kepimo miltelius.

  3. Kepkite aliejuje.

Receptą atsiuntė: Živilė

Komentarai (2)

Onute 2014-11-16 21:55
Turetu but skanu ir sveika...:)
irma karpe 2013-08-14 08:52
turi buti skanu.