Obuolių salotos

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Obuoliai, 300 gr.
  • Kietas sūris, 100 gr.
  • Graikiniai riešutai, 100 gr.
  • Grietinė, 100 gr.
  • Cukrus, 30 gr.
  • Vaisinis jogurtas, 100 ml
  • Persikas, 1 vnt.
Gaminimo instrukcija:
  1. Padažas: išmaišykite vaisinį jogurtą, grietinę ir cukrų iki vienalytės masės.

  2. Susmulkinkite riešutus.

  3. Obuolius nuplaukite, nulupkite, išimkite sėklas ir sėklalizdžius. Stambiai sutakuokite, pabarstykite tarkuotu sūriu ir užpilkite paruoštu padažu.

  4. Apibarstykite riešutais, papuoškite pjaustytais persikais.

Receptą atsiuntė: Urtė

Komentarai (1)

Ziauriai 2014-04-27 00:36
kaloringa.