Prancūziškos salotos

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
2
Ingredientai:
  • Salotų lapai, 400 gr.
  • Apelsinas, 1 vnt.
  • Raudonas svogūnas, 1 vnt.
  • Avokadas, 1 vnt.
  • Riešutai, 50 gr.
  • Aliejus, 2 v.š.
  • Vyno actas, 1 v.š.
  • Medus, 1 v.š.
  • Cukrus, 1 v.š.
  • Druska
  • Pipirai
  • Paprikos milteliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Apelsiną nulupkite, padalinkite į skilteles, skilteles plonai supjaustykite.

  2. Plonai supjaustykite avokadą ir svogūną, susmulkinkite riešutus.

  3. Sumaišykite dubenyje suplėšytus salotų lapus, avokadą, riešutus, apelsiną ir svogūną.

  4. Atskirame inde sumaišykite aliejų, vyno actą, medų, cukrų, druską ir prieskonius, išplakite, užpilkite salotas ir patiekite. Papuošti galima alyvuogių puselėmis.

Receptą atsiuntė: Irma

Komentarai