Puošnios salotos

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
2
Ingredientai:
  • Virta/rūkyta mėsa, 300 gr.
  • Svogūnai, 4 vnt.
  • Sūris, 150 gr.
  • Morkos, 2 vnt.
  • Kiaušiniai, 5 vnt.
  • Česnakas, 2 skilt.
  • Majonezas, 400 gr.
  • Morkos, ridikėliai, burokėliai ir žalumynai papuošimui
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Mėsą supjaustykite šiaudeliais, svogūnus - pusžiedžiais (apkepkite, kol pagels).

  2. Apkepkite šiaudeliais supjaustytas morkas.

  3. Kiaušinius išplakite, iškepkite blynelius, atvėsinkite ir supjaustykite juostelėmis.

  4. Viską sumaišykite su majonezu, druska ir pipirais.

  5. Sudėkite į dubenį, pabarstykite tarkuotu sūriu, iš papuošimui skirtų daržovių padarykite gėlyčių žiedlapius, į viduriukus įdėkite tarkuoto sūrio ir papuoškite žalumynais.

Receptą atsiuntė: Viktorija

Komentarai (1)

Raimonda 2013-07-31 07:02
vaizdas- superinis...