Saldūs sluoksniuotos tešlos pyragaičiai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
6
Ingredientai:
  • Sluoksniuota tešla, 500 gr.
  • Varškė, 300 gr.
  • Grietinė, 2 v.š.
  • Cukrus, 4 v.š.
  • Stambios razinos, 50 gr.
  • Citrina, 1 vnt.
  • Vanilinis cukrus, 10 gr.
  • Miltai, 1 v.š.
  • Trynys, 1 vnt.
  • Kiaušinis, 1 vnt.
  • Vanduo, 1 v.š.
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Razinas išmirkinkite, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir pavoliokite miltuose.

  2. Varškę sumaišykite su kiaušiniu, tarkuota citrinos žievele, grietine, cukrumi ir trupučiu druskos. Išmaišykite, sudėkite vanilinį cukrų ir razinas. Dar kartą išmaišykite.

  3. Iškočiokite tešlą, supjaustykite stačiakampiais gabalėliais, formuokite pyragėlius su įdaru.

  4. Aptepkite tryniu, išplaktu su šaukštu vandens, kepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie pusvalandį.

Receptą atsiuntė: Vaiva

Komentarai