Saldžios burokėlių salotos

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
2
Ingredientai:
  • Virti burokėliai, 400 gr.
  • Varškė, 100 gr.
  • Razinos, 30 gr.
  • Graikiniai riešutai, 2 vnt.
  • Grietinė, 2 v.š.
  • Medus arba cukrus, 1 vnt.
Gaminimo instrukcija:
  1. Razinas užpilkite karštu vandeniu, po 15 minučių nupilkite, perplaukite ir leiskite apdžiūti.

  2. Ištrinkite varškę su cukrumi arba medumi, įmaišykite tarkuotus riešutus, grietinę ir razinas.

  3. Galiausiai sudėkite tarkuotus burokėlius, dar kartą išmaišykite ir sudėkite į plačią lėkštę.

  4. Papuoškite burokėliais.

Receptą atsiuntė: Simona

Komentarai