Salotos „Elena“

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Marinuoti pievagrybiai, 300 gr.
  • Svogūnas, 1 vnt.
  • Grietinė, 150 gr.
  • Vištienos krūtinėlė, 300 gr.
  • Kiaušiniai, 3 vnt.
  • Majonezas, 400 gr.
  • Konservuoti ananasai, 1 skard.
  • Kiviai, 3 vnt.
  • Sūris, 100 gr.
Gaminimo instrukcija:
  1. Pasūdytame vandenyje išvirkite vištieną, atvėsinkite ir supjaustykite šiaudeliais.

  2. Svogūną ir grybus supjaustykite, apkepkite su grietinės padažu.

  3. Kiaušinius išvirkite, atvėsinkite, nulupkite ir sutarkuokite.

  4. Sutarkuokite sūrį.

  5. Sluoksniuokite salotas: grybai su svogūnu, krūtinėlė, majonezas, kiaušiniai, majonezas, ananasai, majonezas, sūris.

  6. Papuoškite nuluptais ir supjaustytais kiviais.

Receptą atsiuntė: Vaiva

Komentarai