Šalta trintų daržovių sriuba

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
6
Ingredientai:
  • Sviestas, 60 gr.
  • Porai, 3 vnt.
  • Svogūnas, 1 vnt.
  • Bulvės, 2 vnt.
  • Druska, 0,5 a.š.
  • Sultinys, 2 stikl.
  • Pipirai, 1 žiups.
Gaminimo instrukcija:
  1. Apkepkite išlydytame svieste porus ir svogūnus, kad šie suminkštėtų, bet nepakeistų spalvos.

  2. Sudėkite bulves, supilkite sultinį, užberkite druskos ir pipirų. Uždenkite ir lėtai virkite apie 15-20 minučių, kol bulvės suminkštės.

  3. Sutrinkite sriubą iki vienalytės masės ir atvėsinkite.

Receptą atsiuntė: Gražina

Komentarai