Trintų sriubų mėgėjams siūlome dar vieną puikų receptą - batatų ir morkų sriubą. Sriubytę galite pagardinti ir skrudintos baltos duonos gabaliukais.
Masačiusetso Technologijų Universiteto mokslininkai išsiaiškino, kad veikiant dešiniąją smegenų zoną magnetiniu lauku, galima pakeisti žmogaus sugebėjimą vertinti aplinkinių poelgius.
Gardus, saldus ir sveikas - ar aplamai būna tokių desertų? Taip, būtent tokį ir norime jums pasiūlyti. O pagaminsite jį labai paprastai ir greitai.
Ar kada esate ragavę indiško maisto? Jei taip, tuomet be abejonės žinote, kad indai mėgta aštrius prieskonius. Mūsų siūlomi blyneliai - taip pat aštrūs, tačiau labai skanūs.
Šias salotas galima valgyti vienas arba patiekti kaip garnyrą prie įvairių patiekalų. Paruošimas - labai greitas ir paprastas.
Trintos sriubos yra ne tik labai gardžios, bet ir sočios. Be to, jas pagaminti iš tiesų gana paprasta. Dar vienas svarbus faktas, kurį reikėtų žinoti gaminant moliūgų sriubą: moliūgai nekaloringi. 100 g yra 15-29 kcal.
Kartais po sunkios darbo savaitės, labai norisi gerai atsipalaiduoti ir palepinti save. Tam puikiai tiks nuostabaus skonio šokoladinis kokteilis.
Jei namuose laukiate svečių, o noro ilgai stovėti prie puodų neturite - pagaminkite labai paprastus tačiau tikrai gardžius meliono ir vytintos mėsos užkandžius.
Sakoma, kad aštrus maistas gerina virškinimą ir naikina ligas sukeliančias bakterijas, taigi šį kartą siūlome pasigaminti aštrų troškinuką. Tiesa, tiems, kurie serga įvairiomis kasos ligomis, opalige ar gastritu - siūlome nerizikuoti, nes aštrus maistas gali sudirginti skrandį.
Šiandien siūlome pasigaminti labai paprastai ir greitai paruošiamą apkepėlę, kurios gaminimas užtruks tik maždaug pusę valandos.
Statistinis lietuvis savo pietų dažniausiai neįsivaizduoja be mėsos. Tačiau kaip žinia, nuo mėsos labiau apsunkstama, todėl bent retkarčiais siūlome paimprovizuoti ir pietums rinktis daržovių patiekalus.
Savižudybės – opi visuomenės problema, kurios mąstai sparčiai auga, Kaip paaiškėjo, savižudybių rodiklis tarp jaunų nusikaltėlių yra didesnis nei tarp tokio patiems amžiaus įstatymų besilaikančių jaunuolių.
Jei norite pasigaminti šiltą užkandį, kurį galima gardžiai suvalgyti ir atšalusį - siūlome išbandyti keptus pievagrybius su daržovių ir silkės įdaru.
Gaminimas labai paprastas ir neilgai užtrunkantis. Užkandis labai lengvas, taigi puikiai tiks ne tik pietums, bet ir pavakariams.
Lietiniai - puikus patiekalas tiek sotiems pusryčiams, tiek pietums. Šį kartą norime pasiūlyti įprastus lietinius su neįprastu įdaru - špinatais ir fetos sūriu.
Per didelis kiekis saldumynų - ne itin sveika, tačiau retkarčiais pasmaguriauti - tikrai ne nuodėmė. Juk kartais tiesiog būtina atsipalaiduoti ir pasilepinti. Taigi šį kartą - nuostabaus skonio, burnoje tirpstantis maskarponės ir vaisių desertas.
Pasigaminti šį apkepą tikrai nesudėtinga, o svarbiausia - galite naudoti pačias įvairiausias daržoves. Šiame recepte mes siūlome rinktis brokolius, tačiau jei brokolių nemėgstate, pakeiskite juos kalafijorais, paprikomis ar kitais ingredientais.
Kartais taip norisi pasigaminti ką nors išskirtinio, tai, ko nevalgome kiekvieną dieną. Jei ir Jūs ketinate palepinti save, visą šeimą arba svečius, siūlome pasigaminti karališkąsias krevetes su sojų pupelėmis.
Ar žinojote, kad cukinija spartina medžiagų apykaitą, padeda šalinti toksinus ir "suriša" riebalus? Neveltui šią daržo karaliene vadinamą daržovę rekomenduoja dauguma mitybos specialistų.
Jei mėgstate desertus, siūlome pamėginti juos pasidaryti patiems. Juk taip ne tik skaniau, bet ir daug sveikiau. Šiandien siūlome išbandyti obuolių drebučių receptą.
60 sekundžių - tiek laiko paprastai reikia kraujo ląstelei apkeliauti visą organizmą