Obuolių ir persikų pyragas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Obuoliai, 5 vnt.
  • Persikai, 6 vnt.
  • Sviestas, 150 gr.
  • Miltai, 25 gr.
  • Vanduo, 60 ml
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš obuolių išimti sėklytes, iš persikų - kaulus, vaisius supjaustyti skiltelėmis.

  2. Puode ištirpinti sviestą, suberti miltus ir supylus vandenį viską išmaišyti. Į sviestą supilti cukrų, gerai išmaišyti. Virti kol cukrus ištirps.

  3. Kepimo skardą iškloti tešla. Į paruoštą kepimo skardą suberti vaisius ir užpilti padažą. Kepti 180 laipsnių orkaitėje 50 min.

Receptą atsiuntė: Daiva

Komentarai