 
                                                            
                                    Tuno ir avinžirnių salotos, Ana Belen Garcia Sanchez | Shutterstock
                                
                                                                                                                                                     
                                
                    
                                                    Paruošimo laikas:
                            
                            
                                                                            Porcijų skaičius:
                            2
                            
                                             
                                            
                        
                                                            Ingredientai:
                                
                                                                            - Tunas (savo sultyse), 1 skard.
- Pomidoras, 1 vnt.
- Svogūnas, 0.5 vnt.
- Avokadas, 1 vnt.
- Avinžirniai (virti ar konservuoti), 1 sauj.
- Aliejus, 2 v.š.
- Citrinos sultys, 1 v.š.
- Druska ir pipirai, 1 žiups.
- Prieskoninės žolelės (pavyzdžiui, bazilikai ar raudonėliai), 1 žiups.
 
                                        
                        
                    
                 
                
                    
                    
                    
                
                
                                            
                                                             
                                                                    
                                        Tuno ir avinžirnių salotos, Ana Belen Garcia Sanchez | Shutterstock
                                    
                                                                                                                                                                             
                                                                Gaminimo instrukcija:
                                                    
                                                                                                            - Tuną nusunkite, pomidorą ir avokadą supjaustykite kubeliais, svogūnąsmulkiai sukapokite, viską sumaišykite su avinžirniais. Pagardinkite druska, pipirais, žolelėmis. Salotas užtaisykite aliejumi ir citrinos sultimis. 
- Greitai paruošiamos, sočios ir maistingos salotos. 
 
                             
                            
Komentarai (1)