Tuno ir avinžirnių salotos

Tuno ir avinžirnių salotos, Ana Belen Garcia Sanchez | Shutterstock
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
2
Ingredientai:
  • Tunas (savo sultyse), 1 skard.
  • Pomidoras, 1 vnt.
  • Svogūnas, 0.5 vnt.
  • Avokadas, 1 vnt.
  • Avinžirniai (virti ar konservuoti), 1 sauj.
  • Aliejus, 2 v.š.
  • Citrinos sultys, 1 v.š.
  • Druska ir pipirai, 1 žiups.
  • Prieskoninės žolelės (pavyzdžiui, bazilikai ar raudonėliai), 1 žiups.
Tuno ir avinžirnių salotos, Ana Belen Garcia Sanchez | Shutterstock
Gaminimo instrukcija:
  1. Tuną nusunkite, pomidorą ir avokadą supjaustykite kubeliais, svogūnąsmulkiai sukapokite, viską sumaišykite su avinžirniais. Pagardinkite druska, pipirais, žolelėmis. Salotas užtaisykite aliejumi ir citrinos sultimis.

  2. Greitai paruošiamos, sočios ir maistingos salotos.

Receptą atsiuntė: Sveikata.lt

Komentarai (1)

Nijole 2016-03-08 20:32