Kepeniniai „keksiukai“

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Vištų kepenėlės, 500 gr.
  • Kiaušiniai, 2 vnt.
  • Miltai, 6 v.š.
  • Didelė morka, 1 vnt.
  • Didelis svogūnas, 1 vnt.
  • Česnakas, 2 skilt.
  • Imbieras, 1 a.š.
  • Pipirai
  • Druska
  • Kmynai
  • Raudonėliai
  • Citrininiai pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Sumalkite mėsmale kepenėles, svogūną ir morką.

  2. Išplakite 2 kiaušinius, įmaišykite į kepeninę masę, suberkite miltus, druską, prieskonius, supilkite česnako sultis, išmaišykite.

  3. Sudėkite į keksiukų formeles ir kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie valandą.

Receptą atsiuntė: Jadvyga

Komentarai (5)

jooo 2014-09-04 23:29
valanda kepti kepeneliu keksiuka mazuose indeliuose -turetu but angliukas ir jokios cia gelezies
zyta 2014-09-04 23:27
čia receptukas kepeneliu keksiuko ,ne pasteto ,tai nemaisykit
danute 2014-09-04 18:42
as darau taip;sonines gabaliuka supjausstau pirsto storio gabaliukais pakepinu ,isimu sonine o i ribalus sudedu storom riekutem supjaustytu pora dideliu svogunu ir pakepinu,dedu i puoda,supilu ir riebalus,dedu 2-3 morkas,kepenis ,uzpilu vandeniu kad apsemtu ,dedu prieskoniu,druskos ir verdu kol vanduo nuverda.tada atvesinu,sumalu du kartus,ipilu to skyscio kur vire,gerai sumaisau saukstu,nes turi buti skystokos.deti i dezutes ir i saldytuva.gerai sukieteja,galima tepti ant duonytes ir skanaus
Rita 2014-01-24 09:53
manau morka tai tik virta (zalios juk nelabai sumalsi,tik sutarkuosi) ,o is patirties sakau,kad svogunas turetu buti svieste pakepintas ir sumaltas. Bent jau kiek teko gaminti namini kepeneliu pasteta,tai tik keptus svogunus malu.
Laima 2014-01-23 22:28
Manau, kad nieko nereikia virti, nes kepsime visa valanda, viskas iskeps