Įkaitinkite puode aliejų ir pakepinkite ant silpnos ugnies smulkintą svogūną apie 2-4 minutes.
Dėkite į puodą smulkintas daržoves: morkas, bulves, salierą, česnaką, taip pat žoleles, druską ir pipirus, kitus prieskonius. Viską gerai maišydami patroškinkite apie 2 minutes ir pilkite daržovių sultinį arba baltą vyną.
Užkaitinkite puodą vėl ir sumažinkite ugnį bei patroškinkite viską uždengtu dangčiu apie 5 minutes. Dėkite šaldytus žirnelius ir dar patroškinkite apie 15 minučių.
Pilkite į puodą kokosų pieną ir gerai išmaišykite, bei patroškinkite dar apie 3-4 minutes.
Patiekiant troškinį, galima pabarstyti šviežiomis žolelėmis. Skanaus! Jis tinkamas valgyti, laikomas šaldytuve, 3 dienas, taip pat galima užšaldyti.
Komentarai