Žiedinių kopūstų ir bulvių troškinys

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
2
Ingredientai:
  • Alyvuogių aliejus, 3 v.š.
  • Žiediniai kopūstai, 1 vnt.
  • Bulvės, 4 vnt.
  • Pomidorai, 2 vnt.
  • Vanduo, 0,5 stikl.
  • Česnakai, 2 skilt.
  • Svogūnai, 1 vnt.
  • Imbieras, 1 v.š.
  • Kario prieskoniai, 1 v.š.
  • Ciberžolė, 0,25 a.š.
  • Druska, 1 žiups.
Gaminimo instrukcija:
  1. Pakepinkite aliejuje svogūną ir imbierą, kol suminkštės, suberkite kario miltelius, ciberžolę ir česnaką. Maišydami kepkite pusę minutės.

  2. Sudėkite žiedynėliais išskirstytą kopūstą, pjaustytas bulves, kepti apie 5 minutes. Užpilkite pomidorų tyre ir vandeniu, įberkite pagal skonį druskos, užvirinkite ir uždengę palikite 15 minučių troškintis.

Komentarai (2)

Vinga 2017-06-28 15:00
Kokioje formoje turi būti imbieras: milteliai? gabalas? tarkuotas gabalas? ar dar kaip nors?
SALOMEJA 2015-11-22 16:41
AČIŪ IŠBAANDYSIU...