Keptos šparaginės pupelės su sezamų sėklomis

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Rapsų aliejus, 1 v.š.
  • Sezamų aliejus, 1,5 v.š.
  • Šparaginės pupelės, 500 gr.
  • Sojų padažas, 1 v.š.
  • Pakepintos sezamo sėklos, 1 v.š.
Gaminimo instrukcija:
  1. Ant vidutinio stiprumo ugnies įkaitinkite keptuvę, supilkite aliejų, sudėkite šparagines pupeles (geriausia - šviežias, tačiau galima naudoti ir šaldytas), kepkite pamaišydami apie 10 minučių.

  2. Nuimkite keptuvę nuo ugnies, užpilkite sojų padažo, išmaišykite ir palikite pastovėti 5 minutėms

  3. Prieš patiekdami pabarstykite sezamų sėklomis (jei mėgstate - galima ir anakardžių riešutais).

  4. Labai paprastas, tačiau išties skanus japonų virtuvės patiekalas!

Receptą atsiuntė: Ieva

Komentarai