Šokoladiniai triufeliai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
15
Ingredientai:
  • Tarkuotas juodasis šokoladas, 175 gr.
  • Vidutinio dydžio avokadas, 1 vnt.
  • Vanilės ekstraktas, 1 v.š.
  • Druska, 0,25 a.š.
  • Kakavos milteliai, 25 gr.
Gaminimo instrukcija:
  1. Dubenyje iki vienalytės masės išmaišykite tirpintą šokoladą, vanilės ekstraktą, pertrintą avokadą ir druską, padėkite į šaldytuvą atvėsti 15-20 min.

  2. Kai masė sustings, kabinkite ją šaukštu ir delnais formuokite rutuliukus. Pavoliokite kakavoje ir patiekite.

  3. Lengvai paruošiamas ir palyginti sveikas desertas, jei naudosite juodąjį šokoladą ir mėgausitės saikingai.

Receptą atsiuntė: Gabija

Komentarai