Šaltibarščių receptas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Kefyras, 500 gr.
  • Burokėliai, 100 gr.
  • Vanduo, 250 gr.
  • Agurkai, 80 gr.
  • Svogūnų laiškai, 10 gr.
  • Krapai, 5 gr.
  • Grietinė, 40 gr.
  • Kiaušiniai, 1 vnt.
  • Virtos bulvės, 400 gr.
  • Druska, 1 žiups.
Gaminimo instrukcija:
  1. Supjaustykite šiaudeliais virtus arba marinuotus burokėlius.

  2. Į puodą arba didelį dubenįį supilkite kefyrą, įberkite druskos, išplakite.

  3. Supilkite vandenį arba pieną, suberkite supjaustytus šiaudeliais burokėlius, šviežius agurkus, susmulkintus krapus ir svogūnų laiškus. Viską atšaldykite.

  4. Patiekite su grietine, virto kiaušinio skiltele, atskirai patiekite virtas bulves (arba jų košę).

Receptą atsiuntė: Rimantė

Komentarai (2)

Sabonis 2019-05-31 01:58
Sudas tie saltibarciai
Kazymka 2018-05-19 14:31
Nuostabuuuuuu