Ledai – ne tik skanus, bet ir naudingas desertas (tiesa, su sąlyga, kad jie parinkti teisingai). Ką apie juos reikia žinoti?
Kvapūs ir šiek tiek saldaus skonio žirniai – labai vertingas produktas, pasižymintis daugeliu naudingų savybių. Kodėl jį verta įtraukti į savo racioną?
Žurnalas „Forbes“ yra paskelbęs sveikiausių maisto produktų sąrašą, kuriame rastume ir lietuvių mėgstamus obuolius, ir mūsų miškų karalienę – mėlynę.
Dauguma atvežtinių vaisių mums tapo tokie įprasti, kad pavadinti jų egzotiškais dažniausiai tiesiog neapsiverčia liežuvis. Jų galima įsigyti bet kurioje maisto prekių parduotuvėje, todėl nepasinaudoti tokia puikia galimybe būtų neprotinga. O ar žinote, kuo jie naudingi?
Turbūt sutiksite, kad sveikata – pats didžiausias turtas. Jos nenusipirksi už jokius pinigus. Štai 20 naudingų įpročių, padėsiančių ją išsaugoti ir geriau jaustis.
Saldumynai patinka visiems (neskaitant vienos kitos išimties), todėl jums tikriausiai bus įdomu sužinoti, kokie mitai apie juos paplitę labiausiai.
Šparaginės pupelės – nekaloringas produktas. 100 g turi tik 31 kcal, taip pat vitaminų A, C, K, geležies, kalio ir folio rūgšties. Kodėl vertėtų dažniau įtraukti jų į savo racioną?
Kava – tai vienas populiariausių gėrimų. Pasaulyje kasdien suvartojama daugiau nei 5 milijardai puodelių. Daugelis žmonių neįsivaizduoja ryto be kavos. Tačiau ar ją vartoti sveika? Daugybė mokslinių tyrimų atskleidė tiek neigiamus, tiek teigiamus kavos vartojimo aspektus.
Tikriausiai absoliuti dauguma bent kartais laikosi vienokių ar kitokių dietų, tačiau numesti svorio pavyksta ne visiems. Jei nežinote, kas kliudo lieknėti, pirmiausiai išbraukite iš savo raciono šiuos priešus.
Visam kojos nagui užaugti reikia 12-18 mėnesių.