Kraujo savybė – krešėjimas, mus apsaugo susižeidus, kad nenukraujuotume. Visgi pasitaiko atvejų, kuomet žmogaus kraujas yra per tirštas ir jame gali susidaryti pavojingi gyvybei krešuliai. Laimei, prevenciškai, kad išvengtume kraujo krešulių, visuomet galime vartoti natūralius maisto produktus, kurie skystina kraują.
Vitaminas E – riebaluose tirpus vitaminas, kurio aktyviausia forma yra (alfa-)tokoferolis. Tai vienas pagrindinių antioksidantų, svarbus geram regėjimui, kraujotakai, odai, smegenims, įvairių ligų prevencijai. Trūkstant vitamino E, gali išsivystyti periferinės nervų sistemos liga (neuropatija) bei retinopatija – akies tinklainės pažeidimas. Ką s...
Sausmedžio uogos yra saldžiarūgščio skonio, pailgos formos ir tiek skoniu, tiek ir išvaizda kiek primena mėlynes, tačiau yra kur kas naudingesnės sveikatai net ir už pastarąsias. Sausmedžio uogos puikiai tinka ne tik kaip užkandis: iš jų galima virti uogienes, dėti šių uogų į kokteilius, glotnučius bei desertus, spausti sultis, gaminti sirupus i...
Vidutiniškai per savo gyvenimą žmogus atsako į 45228 telefono skambučius