Specialistai pataria: jei atsidūrėte aklavietėje laužydami galvą, į kokios sporto šakos klubą atiduoti atžalą, tegul jūsų sprendimą lemia mažylio amžius.
Tikriausiai esate girdėję, kad seksas gerina sveikatą. Šį kartą pateikiame jums tikrus faktus, kaip mylėjimas teigiamai veikia jūsų organizmą.
Jei per pietus nenorite apsunkti, arba grįžus po darbų norisi lengvai užkąsti - siūlome pasigaminti lengvas ir greitai paruošiamas duonos skrebučių ir pomidorų salotas.
Tikras Rokis Balboa
Dauguma mitybos specialistų brokolius įtraukia į naudingiausių maisto produktų sąrašo dešimtuką. Nieko keisto, juk juose gausu antikancerogeninių cheminių medžiagų, padedančių apsisaugoti nuo vėžinių ląstelių.
Pagal statistiką per savo gyvenimą moteris sugaišta 4000 valandų makiažui ir dar 200 valandų antakių pešiojimui. Ką mums tai sako?
Jau bene trečią dešimtmetį į mūsų gyvenimus lėtai, bet užtikrintai bando įsibrauti genetiškai modifikuoti organizmai – GMO. Diskusijos šiuo klausimu netyla iki šiol: vieni bando įteigti GMO naudą, kiti atkakliai tam priešinasi, o į nesibaigiančius debatus įsitraukė visa tarptautinė bendruomenė.
Gerti degtinės nerekomenduojame, tačiau pasitelkti ją į pagalbą buityje tikrai galite – ji atstoja daugybę priemonių ir tinka pačioms įvairiausioms reikmėms. Siūlome susipažinti su 20 neįprastų (tačiau naudingų žinoti) jos panaudojimo būdų.
Labai norint - viskas įmanoma. Bent jau šios merginos tai įrodė. Subalansuota mityba, tinkamai parinkti fiziniai krūviai, daug kantrybės... Ir kiekvienas gali turėti pavydo vertą figūrą.
Masažų mėgėjai turėtų žinoti, kad masažuojant gali būti taikomos labai įvairios technikos. Tačiau tai - tikrai kažkas neįprasto.
Pamokėlė, kaip iš senų žurnalų ir laikraščių pasidaryti krepšelius vazonams, saldainiams ar aksesuarams.
Vilmos pasakojime rasite ir labai įdomios informacijos apie gydomiuosius augalus, kurių maistinė bei medicinė vertė daugelį tikrai nustebins, Vilma taip pat pateikia kelis Gambijos virtuvės receptus, kuriuose nesunkiai pritaikysite ir savo virtuvėje. Linkime malonaus skaitymo ir tikimės, kad iš darganotos Lietuvos bent mintimis nusikelsite į egz...
Grikiai – jau savaime vertingas produktas. Vieni jį vartoja nuolat, kiti gi, nežinodami, kad šios kruopos – tai ne tik garnyras, bet ir vaistas, apsiriboja tik viena kita lėkštele jų košės per mėnesį. Ar esate girdėję, kad grikiai puikiai valo organizmą ir pasižymi daugybe kitų naudingų savybių? Šį kartą pakalbėsime apie tai, kaip juos naudojant...
Senatvė dažnam iš mūsų kelia daug nemalonių asociacijų: tai ir vienatvė, ir atstūmimas, ir ligos... Įvairūs negalavimai paprastai suvokiami kaip kryžius, kurį nuolankiai tenka nešti visiems brandaus amžiaus sulaukusiems žmonėms. Vis dėlto labai smagu, kai atsiranda tų, kurie savo pavyzdžiu įrodo, jog viskas priklauso tik nuo mūsų pačių.
Sakoma, kad akys - sielos veidrodis. Nežinome, ar tai tiesa, bet pabandykime pažvelgti į akis iš arčiau. Gal pamatysime tai, ko iki šiol nepastebėjome? Vaizdas išties pribloškiantis, ar ne?
Šiuolaikinių namų virtuvė tiesiog neįsivaizduojama be gartraukio. Juk nei viena namų šeimininkė nenorėtų po kiekvieno maisto gaminimo šveisti nuo garų ir riebalų pageltusių sienų bei lubų. Be to, gartraukis padeda išlaikyti švarų ir gaivų orą.
Šiais laikais dauguma su nuostaba žiūrime į Rubenso tapybą, kurioje pavaizduotos apvalainos moteriškės ir negalime patikėti, kad kadaise buvo laikai, kuomet kraują kaitindavo būtent jos, o ne lieknos it smilgos gražuolės, kurios, tiesą sakant, tais laikais buvo laikomos paprasčiausiai ligotomis.
Pasigamintų gardų kokteilį namuose - visai nesunku. O svarbiausia, kad jis bus tikrai sveikas. Žalieji kokteiliai gaminami iš bet kokios valgomos „žolės“, vandens, vaisių arba daržovių.
Kas per daug, tas nesveika – tai universali tiesa, kurią pritaikyti savo gyvenime gali kiekvienas. Ir vis dėlto mes norime gyventi sveikiau, kokybiškiau, tad pradedame atidžiau rinktis tai, ką valgome. Pastangos sveikintinos, tačiau perlenkti lazdos nereikia – juk kartais mūsų iš nuogirdų perimtos žinios prasilenkia su tikrove.
Dažniausiai lietinius esame įpratę valgyti su įdaru, tačiau šį kartą siūlome pabandyti kiek kitokį variantą. Pirmiausia, blynelius pagardinsime varške, na o vietoje įdaro rinksimės gardų žaliąjį padažą.
Jeigu jaučiate danties skausmą, pridėkite prie danties gabaliuką svogūno. Skausmas turėtų atlėgti.