Desertinė manų košė

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Manų kruopos, 50 gr.
  • Pienas, 185 ml
  • Vanilė, 1 a.š.
  • Sviestas, 10 gr.
  • Cukrus, 20 gr.
  • Kiaušinis, 1 vnt.
  • Riešutai, 10 gr.
  • Druska, 1 žiups.
Gaminimo instrukcija:
  1. Išvirkite tąsią manų košę su druska.

  2. Greitai ją maišydami sudėkite sviestą, su cukrum išplaktą kiaušinio baltymą, kiaušinio trynį, vanilę ir smulkintus riešutus.

  3. Ištepkite riebalais keptuvę, sudėkite į ją manų košę, išlyginkite viršų, apibarstykite cukrumi ir kelioms minutėms įkiškite į karštą orkaitę.

  4. Patiekite su konservuotais vaisiais, kapotais riešutais, abrikosų padažu arba vaisių sunka.

Receptą atsiuntė: Žydrė

Komentarai