Koldūnai su bulvėmis ir grybais

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Miltai, 200 gr.
  • Kiaušinis, 1 vnt.
  • Vanduo, 200 ml
  • Druska, 2 žiups.
  • Bulvės, 400 gr.
  • Svogūnas, 1 vnt.
  • Pipirai, 1 žiups.
Gaminimo instrukcija:
  1. Grybus nyplikykite, pamirkykite porą valandų, pakepinkite su svogūnu.

  2. Sutrinkite virtas bulves, sudėkite grybys ir svogūną, įberkite prieskonių.

  3. Iš likusių komponentų išminkykite kietą tešlą.

  4. Pabarstykite ją miltais, uždenkite rankšluosčiu ir palikite pastovėti 30-40 min. Iškočiokite ir stikline išspauskite apvalius skritulėlius.

  5. Į kiekvieną tešlos gabaliuką dėkite po arbatinį šaukštelį paruošto mišinio, suformuokite 'koldūnus".

  6. Virkite pasūdytame vandenyje, kol iškils į paviršių. Išgriebkite, nuvarvinkite ir patiekite.

Receptą atsiuntė: Miglė

Komentarai (3)

grybys 2015-12-19 01:15
Grybys kuo daugiau,tuo skaniau,o jei būtų džiovinti baravykai,tai visai karališkai.
momo 2013-02-03 15:54
Visiškai neaišku kokių reikia dėt grybų?Virtų,žalių ar džiovintų? Ir koks kiekis grybų?
alisa selezniova 2012-04-30 13:19
kiek kilogramu grybu reikia ? :)))