Krevečių salotos su avokadais

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Nuluptos krevetės, 450 gr.
  • Aliejus, 1 v.š.
  • Arugula (salotos), 100 gr.
  • Avokadas, 1 vnt.
  • Mangas, 1 vnt.
  • Raudonasis svogūnas, 0,5 vnt.
  • Alyvuogių aliejus, 0,25 stikl.
  • 2 laimų sultys
  • Kuminai, 1 žiups.
  • Cukrus, 1 žiups.
Gaminimo instrukcija:
  1. Keptuvėje ant vidutinio stiprumo ugnies įkaitinkite porą šaukštų aliejaus, apkepkite krevetes (maždaug 4-6 min.).

  2. Dubenyje sumaišykite arugulas, krevetes, supjaustytą avokadą, mangą ir svogūną.

  3. Užpilkite salotas užpilu (sumaišykite aliejų, laimų sultis, kuminus ir cukrų), gerai išmaišykite ir patiekite.

  4. Šis krevečių ir avokadų derinukas patiks net išrankiausiems!

Receptą atsiuntė: Silvija

Komentarai