Šparaginių pupelių ir pomidorų salotos

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
10
Ingredientai:
  • Šparaginės pupelės, 900 gr.
  • Garstyčios, 1,5 a.š.
  • Raudonojo vyno actas, 2 v.š.
  • Alyvuogių aliejus, 0,25 stikl.
  • Druska
  • Malti juodieji pipirai
  • Smulkinti peletrūnai, 1 v.š.
  • Smulkinti laiškiniai česnakai, 1 v.š.
  • Smulkinti čiobreliai, 0,5 a.š.
  • Pomidorai, 250 gr.
@ Shutterstock
Gaminimo instrukcija:
  1. Pasūdykite ir užvirinkite vandenį, sudėkite šparagines pupeles ir virkite 5 minutes. Nusunkite, nuplaukite po šaltu vandeniu, kad atvėstų, apsausinkite popieriniu rankšluosčiu.

  2. Dideliame dubenyje sumaišykite garstyčias ir actą, po truputį įmaišykite aliejų, prieskonius, sudėkite gabaliukais supjaustytus pomidorus (galima naudoti perpjautus vyšninius) ir šparagines pupeles, gerai išmaišykite, atvėsinkite šaldytuve ir patiekite.

Receptą atsiuntė: Violeta

Komentarai