Lietinius blynelius pasigaminkite pagal savo mėgiamą receptą. Vietoj lašišos galite rinktis ir kitą sūdytą žuvį.
Reikės:
Krapus susmulkinkite, o lašišą supjaustykite nedideliais, maždaug 5 centimetrų ilgio gabaliukais. Blynelius ištepkite lydytu sūriu (sūrį rinkitės paprastą, be priedų, nes lašiša ir krapai suteiks pakankamai daug skonio) ir apibarstykite krapais.
Blynelius perpjaukite pusiau, o į puselės viduriuką dėkite po lašišos gabaliuką. Iš blynelių susukite ritinėlius arba kitaip juos sulankstykite.
Užkandis paruoštas. Skanaus!
Jeigu jaučiate danties skausmą, pridėkite prie danties gabaliuką svogūno. Skausmas turėtų atlėgti.
Kitas faktas
Komentarai