Šios bulvinės rožytės labai puikiai papuoš bet kurį mėsos patiekalą. Iš vidaus bulvių košė liks minkštutė, o iš išorės - apskrudusi.
Reikės:
4 didelių bulvių
Šiek tiek pieno
Sviesto
Druskos ir pipirų
Smulkintų svogūnų laiškų
1 kiaušinio
Brie sūrio
Bulves išvirkite, įpilkite trupurėlį pieno, sutrinkite, kad gautųsi vientisa masė. Įberkite į ją druskos, pipirų, įdėkite smulkintų svogūno laiškų, sviesto bei Brie sūrio ir įmuškite kiaušinį. Viską gerai išmaišykite: košė turi gautis pakankamai tvirta.
Paruoštą masę sudėkite į kulinarinį švirkštą ir išspauskite ant kepimo popieriumi padengtos skardos. Kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių maždaug 15 minučių.
Tyrimais nustatyta, miego metu knarkia net 40 proc. suaugusiųjų. Įvairios statistikos pateikia skirtingus duomenis, tačiau viena – neginčijama, knarkiančių vyrų yra du ar net tris kartus daugiau nei moterų.
Kitas faktas
Komentarai (12)