Šios bulvinės rožytės labai puikiai papuoš bet kurį mėsos patiekalą. Iš vidaus bulvių košė liks minkštutė, o iš išorės - apskrudusi.
Reikės:
4 didelių bulvių
Šiek tiek pieno
Sviesto
Druskos ir pipirų
Smulkintų svogūnų laiškų
1 kiaušinio
Brie sūrio
Bulves išvirkite, įpilkite trupurėlį pieno, sutrinkite, kad gautųsi vientisa masė. Įberkite į ją druskos, pipirų, įdėkite smulkintų svogūno laiškų, sviesto bei Brie sūrio ir įmuškite kiaušinį. Viską gerai išmaišykite: košė turi gautis pakankamai tvirta.
Paruoštą masę sudėkite į kulinarinį švirkštą ir išspauskite ant kepimo popieriumi padengtos skardos. Kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių maždaug 15 minučių.
Vidutiniškai suaugęs žmogus turi apie 100 milijardų smegenų ląstelių, iš kurių apie 85000 prarandame kasdien. Jei visas savo smegenų ląsteles sujungtume į siūlą, jo užtektų nuo čia iki saulės ir atgal..
Kitas faktas
Komentarai (12)