Ar kepti obuoliai jums neprimena vaikystės? Šį kartą siūlome pagardinti obuoliukus riešutais.
Reikės:
Graikinius riešutus susmulkinkite peiliu (nesutrupinkite labai smulkiai). obuolių viršūnėles išpjaukite, išimkite šerdeles, bet pačių viršūnėlių neišmeskite. Į kiekvieno obuolių vidų dėkite po šaukštelį medaus ir iki pat viršaus pripildykite riešutais.
Obuolių viršų apibarstykite cukraus pudra, sumaišyta su vaniliniu cukrumi. Obuolius sudėkite į kepimo formelę ir pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 150 laipsnių. Kepkite 15 minučių. Iškeptus obuoliukus uždenkite išpjautomis viršūnėlėmis ir gausiai apibarstykite cukraus pudra.
40-50 % žmogaus kūno šilumos gali būti išvėdinta per galvą (be kepurės), nes galvoje yra labai daug kraujagyslių
Kitas faktas
Komentarai (4)