Ar kepti obuoliai jums neprimena vaikystės? Šį kartą siūlome pagardinti obuoliukus riešutais.
Reikės:
Graikinius riešutus susmulkinkite peiliu (nesutrupinkite labai smulkiai). obuolių viršūnėles išpjaukite, išimkite šerdeles, bet pačių viršūnėlių neišmeskite. Į kiekvieno obuolių vidų dėkite po šaukštelį medaus ir iki pat viršaus pripildykite riešutais.
Obuolių viršų apibarstykite cukraus pudra, sumaišyta su vaniliniu cukrumi. Obuolius sudėkite į kepimo formelę ir pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 150 laipsnių. Kepkite 15 minučių. Iškeptus obuoliukus uždenkite išpjautomis viršūnėlėmis ir gausiai apibarstykite cukraus pudra.
Liežuvis turi apie 9000 skonio receptorių. Skonis geriausiai skiriamas esant 24 laipsniams Celsijaus
Kitas faktas
Komentarai (4)