Jei norite pasigaminti šiltą užkandį, kurį galima gardžiai suvalgyti ir atšalusį - siūlome išbandyti keptus pievagrybius su daržovių ir silkės įdaru.
Reikės:
Pašalinkite pievagrybių kotelius ir pačius pievagrybius švariai nuvalykite. Dėkite į įkaitintą keptuvę ir šiek tiek apkepkite. Iškeptus grybus sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kuris padės sugerti pievagrybiuose likusius riebalus.
Daržoves smulkiai supjaustykite ir trumpai pakepinkite aliejuje. Kai daržovės šiek tiek apkeps, užpilkite jas sultiniu ir palikite kelioms minutėms pasitroškinti. Viską nukoškite ir pagardinkite šviežiais čiobreliais, druska ir pipirais. Į daržoves suberkite smulkiai pjaustytą silkę ir pievagrybių kotelius. Viską išmaišykite ir įdarykite šiuo mišiniu pievagrybius.
Lietuvoje iš tūkstančio gyventojų nuo gripo pasiskiepija vidutiniškai 30 asmenų, Latvijoje - 65, Estijoje – 52 asmenys. Tuo tarpu JAV tūkstančiui gyventojų tenka net 250 pasiskiepijusių, Europoje vidutiniškai – 177.
Kitas faktas
Komentarai (2)