Jei norite pasigaminti šiltą užkandį, kurį galima gardžiai suvalgyti ir atšalusį - siūlome išbandyti keptus pievagrybius su daržovių ir silkės įdaru.
Reikės:
Pašalinkite pievagrybių kotelius ir pačius pievagrybius švariai nuvalykite. Dėkite į įkaitintą keptuvę ir šiek tiek apkepkite. Iškeptus grybus sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kuris padės sugerti pievagrybiuose likusius riebalus.
Daržoves smulkiai supjaustykite ir trumpai pakepinkite aliejuje. Kai daržovės šiek tiek apkeps, užpilkite jas sultiniu ir palikite kelioms minutėms pasitroškinti. Viską nukoškite ir pagardinkite šviežiais čiobreliais, druska ir pipirais. Į daržoves suberkite smulkiai pjaustytą silkę ir pievagrybių kotelius. Viską išmaišykite ir įdarykite šiuo mišiniu pievagrybius.
60 sekundžių - tiek laiko paprastai reikia kraujo ląstelei apkeliauti visą organizmą
Kitas faktas
Komentarai (2)