Varškė, o taip pat ir kiti pieno produktai - gyvybiškai svarbūs tiek vaikams, tiek suaugusiems žmonėms. Šį kartą siūlome labai purų ir skanų varškės apkepą.
Reikės:
Varškę sutrinkite per sietelį, įmuškite su cukrumi išplaktą kiaušinį. Ten pat suberkite manų kruopas, sudėkite grietinę, sviestą, razinas ir pagardinkite druska. Viską gerai išmaišykite ir gautą tešlą supilkite į džiūvėsėliais apibarstytą kepimo formą. Paruoštą apkepą dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių ir kepkite maždaug 40 minučių.
Patiekite su šviežiomis uogomis, sirupu arba uogiene.
Liežuvis turi apie 9000 skonio receptorių. Skonis geriausiai skiriamas esant 24 laipsniams Celsijaus
Kitas faktas
Komentarai (10)