@ Shutterstock
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
1
Ingredientai:
- Kress salotos, 50 gr.
- Arbūzo minkštimas, 250 gr.
- Vidutinio dydžio agurkai, 2 vnt.
- Bazilikų šakelės, 2 vnt.
- Kedrų riešutai, 1 v.š.
- Jogurto indelis, 1 vnt.
@ Shutterstock
Gaminimo instrukcija:
Arbūzo minkštimą (be sėklų) supjaustykite kubeliais, agurkus - plonais šiaudeliais.
Suplėšykite salotas ir bazilikus, sudėkite į salotinę kartu su arbūzu ir agurkais, išmaišykite.
Riešutukus apkepkite keptuvėje (maždaug 5 min) ir apibarstykite salotas. Patiekite su tirštu natūraliu jogurtu.
Receptą atsiuntė:
Viktorija
Komentarai