Salotos su kepta lašiša

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
2
Ingredientai:
  • Įvairūs salotų lapai, 150 gr.
  • Pomidoras, 1 vnt.
  • Agurkas, 1 vnt.
  • Lašišų filė, 250 gr.
  • Grūdėtosios garstyčios, 20 gr.
  • Sojos padažas, 20 gr.
  • Medus, 20 gr.
  • druska, pipirai, 1 žiups.
  • Aliejus, 1 v.š.
Gaminimo instrukcija:
  1. Salotų lapus perplaukite, palikite apdžiūti, o tuomet suplėšykite. Sumaišykite su kubeliais pjaustytu agurku ir pomidoru.

  2. Lašišos odelę atsargiai nupjaukite, žuvį supjaustykite gabaliukais ir apkepinkite gerai įkaitintame aliejuje. Dėkite į salotas.

  3. Salotas užtaisykite užpilu iš medaus, garstyčių, sojos padažo, druskos ir pipirų.

  4. Salotas galite ruošti ir su silpnai sūdyta ar rūkyta lašiša.

Receptą atsiuntė: Aistė

Komentarai