Burokėlių salotos su alyvuogėmis

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
2
Ingredientai:
  • Raudonasis svogūnas, 0,5 vnt.
  • Actas, 2 v.š.
  • Garstyčios, 1 a.š.
  • Alyvuogių aliejus, 4 v.š.
  • Vidutinio dydžio burokėliai, 3 vnt.
  • Stambi morka, 1 vnt.
  • Alyvuogės, 70 gr.
  • Šviežios petražolės, 1 pund.
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Svogūną susmulkinkite, užpilkite dubenyje actu, garstyčiomis ir aliejumi, palikite pastovėti 5-10 min.

  2. Sutarkuokite morką ir burokėlius, alyvuoges supjaustykite žiedais, sukapokite petražoles. Viską sudėkite į dubenį su svogūnais, pabarstykite druska ir gerai išmaišykite.

  3. Skanaus!

Receptą atsiuntė: Ieva

Komentarai