Gaivus gėrimas su arbūzais ir mėtine natele

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Agurkas, 0,5 vnt.
  • Laimas, 0,5 vnt.
  • Truputis šviežių mėtų
  • Arbūzo minkštimas, 200 gr.
  • Uogų papuošimui
  • vandens
@ Shutterstock
Gaminimo instrukcija:
  1. Arbūzą supjaustykite gabaliukais ir sudėkite į ąsotį, agurką nulupkite, perpjaukite išilgai į dvi dalis ir išskobkite sėklas. Patį agurką supjaustykite kubeliais ir taip pat sudėkite į ąsotį.

  2. Laimą supjaustykite riekutėmis, sudėkite kartu su smulkintomis mėtomis prie kitų ingredientų. Užpilkite vandeniu ir palikite šaldytuve per naktį.

  3. Patiekite papuošę uogomis.

Receptą atsiuntė: Silvija

Komentarai