Salotos su grybais pasninko periodu
                                
                             
            
            
            
                                    
                                
                    
                                                    Paruošimo laikas:
                            
                            
                                                                            Porcijų skaičius:
                            4
                            
                                             
                                            
                        
                                                            Ingredientai:
                                
                                                                            - Marinuoti grybai, 300 gr.
- Bulvės, 2 vnt.
- Česnakas, 2 skilt.
- Svogūnas, 1 vnt.
- Žalieji žirneliai, 50 gr.
- Žalumynai, 1 pund.
 
                                        
                        
                    
                 
                
                    
                    
                    
                
                
                                            
                                                                Gaminimo instrukcija:
                                                    
                                                                                                            - Bulves išvirkite, nulupkite, atvėsinkite ir supjaustykite kubeliais. 
- Susmulkinkite žalumynus, sutarkuokite česnaką. 
- Supjaustykite svogūną pusžiedžiais. 
- Viską sumaišykite ir sudėkite žirnelius, nuplautus grybus. 
- Prieš patiekdami apšlakstykite salotas aliejumi. 
 
                             
                            
                    Receptą atsiuntė:
                    Jolanta
                
            
            
            
            
         
            
Komentarai