Šventinė silkė

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
6
Ingredientai:
  • Silpnai sūdytos silkės filė, 4 vnt.
  • Pomidorų pasta, 150 ml
  • Čili padažas, 3 v.š.
  • Garstyčios, 1 v.š.
  • Raudonas vyno actas, 1 v.š.
  • Cukrus, 1 vnt.
  • Svogūnų laiškai, 1 pund.
Gaminimo instrukcija:
  1. Filė supjaustykite gabalėliais, likusius komponentus sumaišykite ir iš jų paruoškite padažą, užpilkite juo silkę.

  2. Palikite vėsioje vietoje per naktį, kad žuvis geriau prisigertų padažo, pabarstykite pjaustytais svogūnų laiškais ir patiekite.

Receptą atsiuntė: Šarūnė

Komentarai