Garuose virti baklažanai su padažu

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Baklažanai, 4 vnt.
  • Sojos padažas, 0,25 stikl.
  • Česnakai, 2 skilt.
  • Sezamų aliejus, 3 a.š.
  • Druska, 1 a.š.
  • Cukrus, 1 a.š.
  • Čili pipirai, 1 a.š.
Gaminimo instrukcija:
  1. Perpjaukite baklažanus taip, kad jie tilptų į garų puodą. Virkite 15-20 minučių.

  2. Susmulkinkite česnaką, sumaišykite jį su sojų padažu, aliejumi, pipirais, druska ir cukrumi.

  3. Virtus baklažanus supjaustykite gabaliukais ir patiekite su gautu padažu.

Receptą atsiuntė: Meda

Komentarai