Dažniausiai troškiniai gaminami arba tik iš daržovių, arba su mėsa. Šį kartą siūlome įprastą mėsą siūlome pakeisti sojos mėsa.
Reikia:
Apšlakstykite soją padažu, užpilkite sultiniu ir palikite kelias valandas, kad išbrinktų. Sudėkite į troškintuvą ir užvirinkite. Supjaustykite gabaliukais bulves, morkas, sudėkite ant sojos, įberkite prieskonių, patroškinkite. Pridėkite nuluptų ir skiltelėmis supjaustytų obuolių ir patroškinkite dar 10 minučių. Pakepinkite svogūnus ir supilkite juos į troškinį, įberkite petražolių ir ataušinkite.
Tinka valgyti su ryžiais.
40-50 % žmogaus kūno šilumos gali būti išvėdinta per galvą (be kepurės), nes galvoje yra labai daug kraujagyslių
Kitas faktas
Komentarai (2)