Šiame recepte naudosime jau paruoštas šaldytas jūrų gėrybes (midijas, krevetes, kalmarus, aštuonkojus). Jas tereiks atšildyti ir nupilti visą skystį.
Reikės:
Ryžius išvirkite. Svogūnus susmulkinkite, išvalykite paprikos vidų ir taip pat susmulkinkite. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, pakepinkite svogūnus, pridėkite paprikų ir pakepkite dar 5-7 minutes. Tuomet ant viršaus sudėkite jūros gėrybės ir patroškinkite 2-3 minutes. Išjunkite ugnį, sudėkite ryžius, pagardinkite druska, viską gerai išmaišykite ir nuimkite nuo ugnies.
Skanaus!
Liežuvis turi apie 9000 skonio receptorių. Skonis geriausiai skiriamas esant 24 laipsniams Celsijaus
Kitas faktas
Komentarai (5)