Ar kada bandėte mesti rūkyti? Nerimastingumas, dirglumas, prislėgta nuotaika, ir nenumaldomas noras griebtis cigaretės dažniausiai nulemdavo nesėkmę. Iš tiesų, abstinencijos simptomai pirmosiomis dienomis dažnai būna labai stiprūs. Kaip juos įveikti?
Šį receptą labai paprasta pagaminti, o jis labai patiks tiek suaugusiems, tiek vaikams. Jei gaminate tik suaugusiems, į šokoladą masę galite įpilti 15 ml konjako.
Pasigaminti ledus namuose visai paprasta. Šį kartą siūlome išbandyti persikinį skonį.
Pyrago pagaminimas užtruks kelias valandas, tačiau verta pasistengti, nes skonis - tikrai nepakartojamas.
Avietes galite pakeisti ir kitomis jums patinkančiomis uogomis: vyšniomis, mėlynėmis, braškėmis ir t.t.
Tai tikrai nuostabaus skonio, burnoje tirpstantys sausainiai, kuriuos pagaminsite lengvai ir greitai.
Šios bulvinės rožytės labai puikiai papuoš bet kurį mėsos patiekalą. Iš vidaus bulvių košė liks minkštutė, o iš išorės - apskrudusi.
Paruoštą desertą galima papuošti ne tik pistacijomis, bet ir baltojo šokolado drožlėmis.
Šis desertas itin gražiai atrodo, taigi puikiai tiks ir šventiniam stalui. Nemėgstantieji mėtų, sirupo gali ir nepilti.
Jei esate iš tų žmonių, kurie be mėsos tiesiog negali gyventi, tuomet siūlome rinktis kalakutieną. 100 g krūtinėlių filė yra tik 1,4 proc. riebalų ir net 22,6 proc. baltymų, todėl ji puikiai tinka sveikai besimaitinančiam žmogui.
Keksiukai labai minkšti ir gardūs. Iš nurodyto kiekio pagaminsite maždaug 12 keksiukų.
Dažniausiai troškiniai gaminami arba tik iš daržovių, arba su mėsa. Šį kartą siūlome įprastą mėsą siūlome pakeisti sojos mėsa.
Tai labai lengvai ir greitai pagaminami sausainiai, kurių nereikia kepti.
Jei norite pasigaminti desertą, tačiau pyragų ar sausainių kepimui neturite laiko - jums puikiai tiks šis receptas.
Pasigaminti ledus namuose tikrai paprasta, o ir ingridientų reikės visai nedaug.
Tai labai aromatingas desertas, tiesiog tirpstantis burnoje. Iš nurodyto produktų kiekio pagaminsite maždaug 6 porcijas.
Jeigu jau planuojate, ką pagaminti Velykoms, siūlome šį labai paprastą ir lengvai paruošiamą receptuką, kuris bus ne tik gardus, bet ir papuoš jūsų šventinį stalą.
Iš karto norime perspėti, kad šių ledų gaminimo procesas gana ilgas, tačiau skonis - tikrai nepakartojamas. Taigi, jei gaminsite šiek tiek didesnį kiekį, virtuvėje praleisto laiko nebus gaila.
Vyšnių padažui tinka tiek šaldytos, tiek šviežios vyšnios. Vietoje jų galima naudoti ir kitas uogas. Į varškėtukus galima įdėti razinų ar smulkintų džiovintų vaisių.
Pasigamninti šokoladinį skanėstą galima ir namuose. Siūlome pabandyti šokoladinę chalvą.
Liežuvis turi apie 9000 skonio receptorių. Skonis geriausiai skiriamas esant 24 laipsniams Celsijaus