Braškių ir mėlynių desertas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
20
Ingredientai:
  • Grietinėlės sūris (Maskarponė, Filadefija ar kt.), 220 gr.
  • Cukraus pudra, 0,33 stikl.
  • Vanilės ekstraktas, 0,5 a.š.
  • Plakta grietinėlė, 1 stikl.
  • Braškės (perpjautos pusiau), 10 vnt.
  • Mėlynės, 30 vnt.
Gaminimo instrukcija:
  1. Plaktuvu išplakite sūrį, vanilės ekstraktą ir cukraus pudrą, sudėkite grietinėlę, dar kartą išplakite, sudėkite masę į konditerinį maišelį ir užspauskite ant braškių puselių.

  2. Ant viršaus išdėliokite po kelias mėlynes ir patiekite.

  3. Šis lengvai paruošiamas desertas sužavės net išrankiausius!

Receptą atsiuntė: Ieva

Komentarai