Įdarytos avokadų puselės

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Tuno konservų skardinė (apie 200 g)
  • Naminis majonezas, 1 v.š.
  • Susmulkinti svogūnų laiškai, 1 pund.
  • Gabaliukais supjaustyta raudona paprika, 0,5 vnt.
  • Šlakelis acto
  • Juodųjų pipirų ir česnakinės druskos pagal skonį
  • 2 perpjauti avokadai be kauliuko
Gaminimo instrukcija:
  1. Tuną nusunkite, sumaišykite su majonezu, dalimi svogūno laiškų, paprika ir actu. Pagardinkite druska ir įdarykite avokadų puseles.

  2. Patiekite pabarstę svogųnų laiškais ir juodaisiais pipirais.

  3. Šis skrandžio neapkraunantis, tačiau gana sotus ispaniškas užkandis puikiai dera su skrebučiais.

Receptą atsiuntė: Gabija

Komentarai