Pikantiškos marinuotos krevetės

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Susmulkinti česnakai, 3 v.š.
  • Alyvuogių aliejus, 2 v.š.
  • Citrinos sultys, 0,25 stikl.
  • Šviežios smulkintos petražolės, 0,25 stikl.
  • Druska, 0,5 a.š.
  • Pipirai, 0,5 a.š.
  • Virtos krevetės, 500 gr.
@ Shutterstock
Gaminimo instrukcija:
  1. Supilkite į puodą ar keptuvę aliejų, sudėkite česnaką, kepkite ant vidutinio stiprumo ugnies apie minutę. Supilkite sultis, suberkite druską, pipirus ir petražoles, sumaišykite viską su krevetėmis.

  2. Uždenkite ir palikite šaldytuve bent porai valandų.

  3. Paprastas, bet išties elegantiškas užkandis, kurio recepto prašys visi jūsų draugai!

Receptą atsiuntė: Ieva

Komentarai