Makaronai su pievagrybiais ir daržovių sultiniu

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
6
Ingredientai:
  • Norimos rušies makaronai, 500 gr.
  • Svogūnas, 1 galv.
  • Česnako skiltelės, 2 vnt.
  • Kokosų aliejus, 1 v.š.
  • Pievagrybiai, 350 gr.
  • Norimi žalumynai papuošimui, 1 sauj.
  • Daržovių sultinys, 1,5 stikl.
  • Kokosų pienas, 200 ml
  • Maistinės mielės, 2 v.š.
  • Sojų padažas, 1 v.š.
  • Dižono garstyčios, 1 v.š.
  • Druska, 0,25 a.š.
  • Malti juodieji pipirai, 1 žiups.
  • Miltai, 0,25 stikl.
Gaminimo instrukcija:
  1. Išvirkite makaronus pagal nurodytas instrukcijas pakuotėje. Kol verda makaronai, didelėje keptuvėje įkaitinkite kokosų aliejų ir pakepkite smulkiai pjaustytus svogūną bei česnako skilteles, kol švelniai paruduos. Toliau dėkite kepti riekelėmis pjaustytus grybus - troškinkite ant silpnos ugnies apie 10 minučių.

  2. Kol troškinasi grybai, kitoje keptuvėje paruoškite padažą. Pilkite daržovių sultinį (jei neturite, tiks ir sultinio kubeliai, sumaišyti su pusantros stiklinės vandens), kokosų pieną, sumaišytą su miltais, sojų padažą, Dižono garstyčias. Viską gerai išmaišykite, berkite druską, pipirus, dėkite maistines mieles ir patroškinkite apie kelias minutes.

  3. Patiekite makaronus uždėję ant jų troškintus grybus, užpylę padažą ir pabarstę mėgstamų žalumynų. Skanaus!

Receptą atsiuntė: Lukas

Komentarai