Avinžirnių salotos su kale kopūstu

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
2
Ingredientai:
  • Kale kopūstas, 2 sauj.
  • Tahini pasta, 2 v.š.
  • Citrina, 1 vnt.
  • Konservuoti avinžirniai, 1 stikl.
  • Bolivinės balandos kruopos, 1 stikl.
  • Morka, 2 vnt.
  • Kaparėliai, 1 v.š.
  • Česnako skiltelės, 2 vnt.
  • Čili milteliai, 0,5 a.š.
  • Rūkytos paprikos milteliai, 0,5 a.š.
  • Druska, 0,5 a.š.
  • Malti juodieji pipirai, 0,5 a.š.
Gaminimo instrukcija:
  1. Išvirkite pagal instrukcijas, nurodytas ant pakuotės, bolivinės balandos kruopas.

  2. Dubenyje dėkite pjaustytą kale kopūstą, suberkite avinžirnius, įspauskite citrinos sulčių (jos likutį papjaustykie, jei norite, ir taip pat sudėkite į dubenį). Po poros minučių, leidę pastovėti kale kopūstui su avinžirniais, dėkite likusius ingredientus. Skanaus!

Receptą atsiuntė: Joana

Komentarai