☰
NAUJIENOS
ŠEIMOS SVEIKATA
SVEIKAS GYVENIMAS
GROŽIS IR SVEIKATA
DAUGIAU
NATŪRALI MEDICINA
LIGŲ KATALOGAS
Pradžia
Receptai
Salotos, garnyrai
Obuolių salotos
2
įvert.:
5
5
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min.
Porcijų skaičius:
2
Ingredientai:
Druska
Neriebus jogurtas
,
2 v.š.
Obuoliai
,
2 vnt.
Varškės sūris
,
100 gr.
Poras
,
1 vnt.
Gaminimo instrukcija:
Viską supjaustykite gabaliukais, pabarstykite druska ir užpilkite jogurtu.
Išmaišykite ir patiekite.
Receptą atsiuntė:
Sofija
Gairės:
salotos
,
mišrainė
,
mišrainė su sūriu
,
mišrainė su obuoliais
Komentarai
Komentuojant JavaScript įskiepas būtinas
Vardas:
Komentaras:
Salotos su silke
1
Burokėlių salotos
1
Salotos „Žiemos pasaka“
Salotos „Tulpės“
Lengvos itališkos salotos
Vištienos salotos su vaisiais
Salotos su tunu
1
Greitos burokėlių ir morkų salotos
2
Paprastos salotos su liežuviu
Labai skanios salotos
Duonos salotos
Salotos su liežuviu
Liežuvio salotos skubantiems
Rytietiškos salotos „Tabule“
Salotos „Vynuogių kekė“
Salotos „Nefritinė apyrankė“
4
Ananasų, obuolių ir salierų salotos
Vištienos ir salierų mišrainė
Šparaginių pupelių ir pomidorų salotos
Vaisių salotos su citrininiu kremu
Salotos „Snieguolės“
Šventiškos salotos
Rytietiškos ryžių salotos
Obuolių salotos
Žalios vitaminingos salotos
1
Špinatų salotos su migdolais
Kopūstų ir kukurūzų salotos
Salotos „Gausybės ragas“
Kiaušinių ir avokadų salotos
Salotos su mėsa ir apelsinais
Receptai pagal tipą
Apkepai
Blynai, sklindžiai
Desertai, saldumynai
Gėrimai alkoholiniai
Gėrimai nealkoholiniai
Karšti patiekalai
Kepiniai
Konservai
Košės, tyrės
Padažai, marinatai
Picos
Salotos, garnyrai
Sriubos
Troškiniai
Užkandžiai
Vaikams
Vegetariški
Pasaulio virtuvė
Airijos virtuvė
Amerikos virtuvė
Anglijos virtuvė
Baltarusijos virtuvė
Brazilijos virtuvė
Bulgariška virtuvė
Danijos virtuvė
Graikijos virtuvė
Indijos virtuvė
Ispanijos virtuvė
Italijos virtuvė
Japonijos virtuvė
Kinijos virtuvė
Korėjiečių virtuvė
Lenkijos virtuvė
Lietuvos virtuvė
Meksikos virtuvė
Norvegiška virtuvė
Olandijos virtuvė
Prancūzijos virtuvė
Rusijos virtuvė
Slovakijos virtuvė
Suomių virtuvė
Švedijos virtuvė
Tailando virtuvė
Turkijos virtuvė
Ukrainos virtuvė
Vengrijos virtuvė
Vokietijos virtuvė
Populiariausi receptai
Varškės keksas su razinomis
Tiršta vyšnių uogienė
Špinatų, lašišos ir kreminio sūrio vyniotinis
Gaivios salotos: pomidorų salsa
Toskanietiška lašiša
Pats paprasčiausias natūralus agurkų rauginimo būdas (be cukraus ir acto)
Ant grotelių kepti kukurūzai
Tradiciniai virti varškėtukai
Kepti baklažanai su česnaku ir žalumynais
Kopūstų kotletai
Komentarai