SVEIKAS GYVENIMAS
ŠEIMOS SVEIKATA
BRANDŽIOS MOTERS SVEIKATA
GROŽIS IR SVEIKATA
DAUGIAU
LIGŲ KATALOGAS
Pradžia
Receptai
Salotos, garnyrai
Obuolių salotos
2
įvert.:
5
5
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min.
Porcijų skaičius:
2
Ingredientai:
Druska
Neriebus jogurtas
,
2 v.š.
Obuoliai
,
2 vnt.
Varškės sūris
,
100 gr.
Poras
,
1 vnt.
Gaminimo instrukcija:
Viską supjaustykite gabaliukais, pabarstykite druska ir užpilkite jogurtu.
Išmaišykite ir patiekite.
Receptą atsiuntė:
Sofija
Gairės:
salotos
,
mišrainė
,
mišrainė su sūriu
,
mišrainė su obuoliais
Komentarai
Komentuojant JavaScript įskiepas būtinas
Vardas:
Komentaras:
Bolivinių balandų ir pupelių salotos
Greitos salotos
Salotos su silke
1
Obuolių ir kopūstų salotos
Salotos su liežuviu
Greitai paruošiamas daržovių troškinys
Salotos „Nefritinė apyrankė“
4
Paprastos salotos su liežuviu
Burokėlių ir bananų salotos su riešutais
Salotos „Merkurijus“
Salotos su mėsa ir agurkais
Salotos su varške
Paprastos pomidorų ir žalumynų salotos
Žalios vitaminingos salotos
1
Paprastos salotos
Šparaginių pupelių ir pomidorų salotos
Salotos su jautiena
Burokėlių salotos su silke
Antienos salotos su ypatingu padažu
Rytietiškos salotos „Tabule“
Originaliai patiekta mišrainė
Salotos su „bulgur“ kruopomis
Pikantiškos salotos
Vištiena su džiovintais pomidorais
Salotos „Smaragdinis žiedas“
4
Greitos salotos su pupelėmis
Aštrios morkų ir agurkų salotos
Salotos „Aguonos“
Daržovių salotos su skrebučiais
Briuselio kopūstų salotos
Greita receptų paieška
Receptai pagal tipą
Apkepai
Blynai, sklindžiai
Desertai, saldumynai
Gėrimai alkoholiniai
Gėrimai nealkoholiniai
Karšti patiekalai
Kepiniai
Konservai
Košės, tyrės
Padažai, marinatai
Picos
Salotos, garnyrai
Sriubos
Troškiniai
Užkandžiai
Vaikams
Vegetariški
Pasaulio virtuvė
Airijos virtuvė
Amerikos virtuvė
Anglijos virtuvė
Baltarusijos virtuvė
Brazilijos virtuvė
Bulgariška virtuvė
Danijos virtuvė
Graikijos virtuvė
Indijos virtuvė
Ispanijos virtuvė
Italijos virtuvė
Japonijos virtuvė
Kinijos virtuvė
Korėjiečių virtuvė
Lenkijos virtuvė
Lietuvos virtuvė
Meksikos virtuvė
Norvegiška virtuvė
Olandijos virtuvė
Prancūzijos virtuvė
Rusijos virtuvė
Slovakijos virtuvė
Suomių virtuvė
Švedijos virtuvė
Tailando virtuvė
Turkijos virtuvė
Ukrainos virtuvė
Vengrijos virtuvė
Vokietijos virtuvė
Populiariausi receptai
Nealkoholinis kokteilis „Pina Colada“
Toskanietiška lašiša
Kepti baklažanai su česnaku ir žalumynais
Žalioji dilgėlių ir rūgštynių sriuba
Orkaitėje kepti smidrai su sūriu
Tradiciniai virti varškėtukai
Paprasta lęšių sriuba
Varškės keksas su razinomis
Špinatų, lašišos ir kreminio sūrio vyniotinis
Kopūstų kotletai
Komentarai