Saldžiarūgščio tofu dubenėlis

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
2
Ingredientai:
  • Tofu - sojų varškė, 1 vnt.
  • Rapsų aliejus, 4 v.š.
  • Kukurūzų miltai, 1 v.š.
  • Tamari padažas, 2 v.š.
  • Agavos arba klevų sirupas, 2 v.š.
  • Sezamo aliejus, 1 a.š.
  • Ryžių actas, 1 v.š.
  • Sriracha padažas, 2 a.š.
  • vandens, 1 v.š.
  • Ryžiai, 1 pak.
Gaminimo instrukcija:
  1. Išvirkite ryžius pagal nurodytas instrukcijas pakuotėje. Kol verda ryžiai, supjaustykite tofu ir pakepkite gerai įkaitinoje keptuvėje su aliejumi ant vidutinės ugnies apie 7-10 minučių.

  2. Gerai išmaišykite kukurūzų miltus su vandeniu. Tuomet kitoje keptuvėje pakepkite likusius ingredientus padažui (įskaitant ir kukurūzus su vandeniu).

  3. Kai tofu taps traškus ir švelniai paruduos, perkelkite jį į keptuvę, kurioje šyla padažas. Patiekite su ryžiais, galite pabarstyti svogūnų laiškų. Skanaus!

Receptą atsiuntė: Beatričė

Komentarai