Yra tūkstančiai moterų ir vyrų, besikankinančių dėl antsvorio. Bet ne ką mažiau ir tokių, kuriems didžiausia problema – jų liesumas. Daugelis apkūnių žmonių ryžtasi kreiptis į specialistus patarimo, kaip atsikratyti nereikalingų kilogramų, o priešingų bėdų kamuojamieji nedrįsta „trukdyti“ medikų, kol prispaudžia rimtos sveikatos problemos.
Visiems žinoma, kad gražus kūnas – tai sveikas kūnas, todėl ir rūpintis pirmiausiai reikia ne tiek savo išore, kiek sveikata ir savijauta apskritai. Šį kartą siūlome išbandyti kelis naudingus gėrimus, padėsiančius išvalyti jūsų organizmą.
Norite išvalyti kepenis? Pasinaudokite šiais patarimais!
Džiovintos slyvos – itin naudingas sveikatai produktas. Vertingųjų medžiagų koncentracija jose yra didesnė, negu šviežiuose vaisiuose, tačiau tai dar ne viskas. Štai dėl kokių priežasčių vertėtų jų dažniau įtraukti į savo racioną.
Laikotės dietos? O gal dar tik ketinate laikytis? Sužinokite, kokių produktų būtina turėti po ranka lieknėjantiems ir kuo jie naudingi – ši atmintinė jums labai pravers!
Ar žinojote, kad šokoladas paskelbtas superproduktu, galinčiu sumažinti daugybės ligų riziką, gydyti paprastą slogą ir pailginti gyvenimą? Ir tai dar ne viskas, todėl šio skanaus vaisto verta turėti savo namų vaistinėlėje!
Šaltuoju metų laiku daugelis iš mūsų susiduria su depresija: dienos apniukusios, vakarai šalti, problemoms galo nematyti – visa tai priveda prie visiškos apatijos. Kaip pasikelti nuotaiką?
Mėgstate vaisius? O ar žinote, kurie iš jų jūsų organizmui naudingiausi?
Sustiprinti imunitetą ir pasiruošti kovai su gripu – ne tokia sunki užduotis, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. Mūsu sveikata labai priklauso nuo to, ką valgome, todėl šaltuoju metų laiku norintiems išvengti ligų rekomenduojama pakoreguoti mitybą ir vartoti daugiau vitaminų.
Parduotuvių lentynose šiandien nieko netrūksta. Bėda tik ta, kad ne visi mūsų mėgstami produktai yra naudingi sveikatai. Šį kartą pakalbėkime apie tuos, kurie kenkia labiausiai – jų reikėtų vartoti kaip galima rečiau arba atsisakyti visiškai.
Liežuvis turi apie 9000 skonio receptorių. Skonis geriausiai skiriamas esant 24 laipsniams Celsijaus